7x De leukste (foute) kersttruien voor het hele gezin! - 2023

7x De leukste (foute) kersttruien voor het hele gezin! - 2023

Het is elk jaar een begrip: de foute kersttruiendag! Veel mensen dragen dan een heerlijk foute kerst trui of kerst sweater naar het werk of naar de kerstborrel. Maar ook tijdens de feestdagen wordt steeds vaker een kerst trui gedragen. Wij hebben een aantal leuke modellen voor je op een rij gezet! 

Lekker unisex: Kerstmotief

foute kerst trui dames heren 2023

We trappen af met een echte kerst trui, compleet met kerstboom, sneeuwvlok en rendier. Dit model is beschikbaar in vele verschillende maten. Het is echt een unisex model, dus geschikt voor het hele gezin. 

Product: UglyXmas kersttrui unisex

Santa just bring wine

grappige kerst trui dames

Hele leuke en grappige kerst trui voor dames. In groen met de tekst: Dear Santa just bring wine. Leuk voor de kerstborrel of een feestje bij familie. Voor de dames die van een wijntje houden. Deze is ook leuk om cadeau te geven als grapje, aan iemand die wel een wijntje lust. 

Product: Sweater Santa bring wine

Kersttrui voor kids

kerst trui voor kinderen kids grappig

Ook voor de kids is er een speciale kerst trui. Deze trui is grappig en bijvoorbeeld heel leuk voor kindjes die niet altijd heel veel zin hebben in feestdagen. In een mooie kleuren combinatie in verschillende kindermaten. 

Product: Christmas spirit loading kinder trui.

Mooie winter trui

Op zoek naar een trui die je niet per sé alleen met kerst aan kunt trekken? Deze winter trui kun je de hele december maand dragen. Door zijn zwarte kleur is hij vrij neutraal en minder opvallend. Mooi unisex model verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. 

Product: Kerst trui winter editie.

Unisex kerst trui elfenpak

foute kersttrui elf pak

Foute kerst trui met elfen pak motief. Leuk om te dragen met je partner. Een gebreide trui met ronde hals en kerst motief. Unisex, dus geschikt voor dames en heren. 

Product: Foute kerst trui elfenpak.

Foute kerst trui rendier

foute kerst trui rendier unisex

Nog zo'n trui met lekker foute kerst print. Deze gebreide rode trui met kerst motief en groot rendier hoofd. Het is een unisex model, dus geschikt voor zowel dames als heren. 

Product: Rendier trui. 

Kerststrui Let's get baked

Deze foute kersttrui is meer geschikt voor een kerstborrel met vrienden. ;) In mooie groene kleur met de tekst: Let's get baked. En de bekende blaadjes print over de gehele trui. 

Product: Kersttrui let's get baked. 

Kersttrui met LED lampjes

foute kersttrui licht lampjes led

Deze kersttrui is voorzien van LED lampjes! Hoe cool is dat! Enige nadeel: het is een one size trui. Deze vallen vaak als een dames maat S/M. Maar wij vinden dit echt een fan-tas-tische trui!

Product: foute kersttrui met lampjes.

Er komen steeds meer leuke kersttruien op de markt! Wij zijn vooral fan van de Santa bring wine trui en de trui met kerstlampjes! Welke is jouw favoriet? Klik op de blouwe linkjes om de producten te shoppen op Bol.com 

Terug naar blog